Ammattilaisille

Ammattilaisille

Tukikeskus Varjo on valtakunnallisesti toimiva asiantuntijakeskus, joka keskittyy eron jälkeisen vainon kysymyksiin ja vaativien erojen asiantuntijatyöhön.

Tukikeskus Varjo tarjoaa konsultaatiota ammattilaisille, jotka työskentelevät asiakasperheiden kanssa vaativissa ero- sekä eron jälkeisen väkivallan ja vainon tilanteissa. Tuemme ilmiöiden tunnistamisessa, ja mietimme kanssanne keinoja asiakkaiden auttamiseen.

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus Stean rahoittama ammattilaisten konsultaatio on tarjolla seuraavasti (ammattilaisille maksuton) :

  • Eron jälkeisissä vainotilanteissa valtakunnallisesti
  • Haastavien erotilanteiden osalta Itä-Suomen yhteistyöalueella ( Etelä-Savon, Keski-Suomen, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon hyvinvointialueiden ammattilaisille)
  • Lisäksi asiantuntijamme ovat osa Haastavat erot-konsultaatioryhmää Etelä-Savossa, Pohjois-Savossa ja Keski-Suomessa

Voit varata konsultaatioajan sähköisestä ajanvarauksestamme (tästä) tai ottamalla yhteyttä työntekijöihimme puhelimitse. Parhaiten tavoitat meidät soittamalla puhelinaikana tai jättämällä soittopyynnön. Ajanvarauslinkki ohjaa sinut Viola ry:n nettisivuille, valitse sieltä ”eron jälkeisen väkivallan etäkonsultaatio”. Konsultaatioon saat teams- kutsun ajanvarausta edeltävänä päivänä, ja siinä on aina läsnä kaksi eron jälkeisen väkivallan ammattilaista.

Lisätietoa konsultaatiotyöskentelystä antavat:

Emmi Heikkinen, tiimivastaava, vaativan eroauttamisen asiantuntija, sosiaalityöntekijä, YTM puh. 050 4768736  emmi.heikkinen@violary.fi  (haastavat erotilanteet)

Haastavat erot-konsultaatioryhmistä löydät lisätietoa täältä:

Keski-Suomi

Pohjois-Savo

Etelä-Savo ESITE_2023