EXIT

Nettiajanvaraus ammattilaisille aukeaa

Tukikeskus Varjo on valtakunnallisesti toimiva asiantuntijakeskus, joka keskittyy eron jälkeisen vainon kysymyksiin ja vaativien erojen asiantuntijatyöhön. Olemme toimineet asiakkaiden ja ammattilaisten tukena jo 10 vuoden ajan.

Sen lisäksi että autamme asiakkaita eron jälkeisen vainon kysymyksissä, tarjoamme myös konsultaatiota ammattilaisille, jotka työskentelevät asiakasperheiden kanssa vaativissa erotilanteissa sekä eron jälkeisen väkivallan ja vainon tilanteissa. Tuemme ilmiöiden tunnistamisessa, ja mietimme ammattilaisten kanssa keinoja asiakkaiden auttamiseen. Helpottaaksemme avun saamista avaamme uutena palveluna nettiajanvarauksen konsultaatioon.

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus Stean rahoittama ammattilaisten konsultaatio on tarjolla seuraavasti (ammattilaisille maksuton)

  • Eron jälkeisissä vainotilanteissa valtakunnallisesti
  • Haastavien erotilanteiden osalta Itä-Suomen yhteistyöalueella ( Etelä-Savon, Keski-Suomen, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon hyvinvointialueiden ammattilaisille)

Voit varata konsultaatioajan sähköisestä ajanvarauksestamme pian avautuvan linkin kautta, tai ottamalla yhteyttä työntekijöihimme puhelimitse. Parhaiten tavoitat meidät soittamalla puhelinaikana tai jättämällä soittopyynnön.